1453 Osmanlı Bayiliği Nasıl Alınır? Franchise Bedeli Ne Kadar? Osmanlı Cafe Bayiliği Bayilik Alma Şartları

1453 Osmanlı yolculuğu eski zamanlara kadar gidiyor. ve 1453 Osmanlı bayiliği alarak aylık güzel kazançlar elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz. Şehzadelerin kenti Manisa’da başlayan yolculuk, modern bir ortam oluşturulmasını sağlayarak insanlara güzel lezzetler sunmaktadır. Marka Türkiye’ye açılma fırsatı bulmuştur.

1453 Osmanlı tercih edilmelidir çünkü marka gıda sektörünün en deneyimli kurucuları arasında yer alın. Kişilerin işini aşkla yapması ve işine tutkuyla bağlanması önem taşımaktadır. Özel kadro bu niteliklerle yükseltilmelidir. Bu yapılırken değerlerden kesinlikle taviz verilmemelidir. Sektörde bütün gelişmeler yakından takip edilmekte, sektöre marka da yön vermektedir.

1453osmanli cafe 1

1453 Osmanlı Bayilik Şartları Nelerdir?

1453 Osmanlı bayiliği şartları yerine getirilmeden bayiliğin alınması mümkün olmayacaktır. Bayilik şartları arasında şunlar yer almaktadır:

  • Gerekli yatırımı yapmış olmak,
  • Markanın vizyon ve misyon ilkeleri doğrultusunda hizmet vermek,
  • Şubenin fiziksel özelliklerini karşılamak (Cephenin en az 7 metre olması, otopark kolaylığı sunması vb.),
  • Mimari konseptin onaylanması,
  • Gerekli izinlerin alınmasında herhangi bir engel olmaması,
  • Tercihen mekanda bahçe ya da teras olması,
  • Kalabalık yürüyüş alanlarında ya da AVM içlerinde yer alması gerekmektedir.

2024 1453 Osmanlı Franchise Bedeli Ne Kadar?

1453 Osmanlı bayiliği bedeli en az 3 bin TL olarak belirlenmiştir. Bu bedel şube açılması planlanan yerin özelliklerine göre de değişkenlik göstermektedir.

1453 Osmanlı Bayiliği Nasıl Alınır?

1453 Osmanlı bayiliği almak için önce markanın internet sitesinde de belirtilen kuralların yerine getirilmesi ve ardından başvuru yapmak gerekir. Başvurular 0533 099 10 01 hatlı telefon numarasından yapılabilir.

Hemen her bölge için bayilik başvurusu yapılabilir. Buna yurt dışı da dahil edilmiştir. Başvuru yapmak isteyen kişilerin önce firmanın karakteristiğini bilmesi büyük önem taşır. Her iki tarafın birbirini doğru şekilde anlaması halinde başarılı sonuçlar alınabilir. En verimli sonuçlar için temkinli ilerlemekte fayda vardır.

1453 Osmanlı’nın Kaç Tane Bayisi Var?

1453 Osmanlı bayi sayısı yalnızca yurt içinde yer alır. Henüz yurt dışında mağaza olmamakla birlikte markanın kısa süre içinde yurt dışına da açılması beklenmektedir.  Türkiye’de markanın 5 tane şubesi bulunmaktadır.

Her şeyin lezzete dair olduğu markada geleceğe sağlam adımların atılması önemlidir. Türkiye’ye köklerinden gelen lezzetle tanışmanızın vakti geldi! Eşsiz deneyimler yaşamak, büyüleyici konseptin bir parçası olmak için hazır olun. Kısa sürede büyümeyi başaran Osmanlı 1453 ailesini çok seveceksiniz.

1453 Osmanlı Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

1453 Osmanlı müşteri hizmetleri telefon numarası ile iletişim kurmak isteyen kişilerin telefonlarından 0533 099 10 01 numarasını aramaları gerekmektedir.

 

Mesaj Bırakabilirsiniz